PA VOSOTRAS
Gastronomia de Suiza La cuina suïssa és única en les seves regionals varietats (Cantons) i està fortament influenciada pel clima i com cap esperar té fortes influències de les seves cuines veïnes tals com la cuina italiana, la cuina francesa i la cuina alemanya.
ALIMENTS TÍPICS
Formatges
Sovint la cuina suïssa està asocida als formatges especialment particular el Emmental, el Gruyère,el Vacherin i el Appenzeller, tots ells formen part primordial de les famoses Raclette i de les Fondue de formatge.
lunes, 1 de febrero de 2010
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Madre que interesante... tu blog si
ResponderEliminares el mas innovador de todos!!! estare atenta a tus publcaciones, avisame cuando la hagas ehh..
que no me lo quiero perder. jaja
enga asta luego
No he podido quitar lo blanco de la foto, pero lo he intentao.
ResponderEliminarmmmmm que interesantisimo con el cheese pf...creo que es uno de los mejores blogs que e visto eh.
ResponderEliminarsigue asi con el queso, quiero mas variedades ohh siii!!!!!!!