lunes, 1 de febrero de 2010

PA VOSOTRAS

Gastronomia de Suiza La cuina suïssa és única en les seves regionals varietats (Cantons) i està fortament influenciada pel clima i com cap esperar té fortes influències de les seves cuines veïnes tals com la cuina italiana, la cuina francesa i la cuina alemanya.

ALIMENTS TÍPICS


Formatges

Sovint la cuina suïssa està asocida als formatges especialment particular el
Emmental, el Gruyère,el Vacherin i el Appenzeller, tots ells formen part primordial de les famoses Raclette i de les Fondue de formatge.

I Cheese




3 comentarios:

  1. Madre que interesante... tu blog si
    es el mas innovador de todos!!! estare atenta a tus publcaciones, avisame cuando la hagas ehh..
    que no me lo quiero perder. jaja
    enga asta luego

    ResponderEliminar
  2. No he podido quitar lo blanco de la foto, pero lo he intentao.

    ResponderEliminar
  3. mmmmm que interesantisimo con el cheese pf...creo que es uno de los mejores blogs que e visto eh.
    sigue asi con el queso, quiero mas variedades ohh siii!!!!!!!

    ResponderEliminar